Scroll Top
osmium
Osmij – izjemna priložnost v času korone

Krizne razmere, povezane z epidemijo korona virusa, so dodobra pretresle tudi trg plemenitih kovin. Trgovci se soočajo z nedobavljivostjo, katere nihče ni mogel predvideti, ter nepreglednimi kolonami zainteresiranih kupcev. Prišlo je do paradoksa, da so dejanske nakupne cene zlata in srebra celo višje od trenutnih borznih cen, zaradi česar trgovci kujejo dobičke. Cene plemenitih kovin nepredvidljivo naraščajo in se višajo izven običajnih okvirjev. Končnih razsežnosti in izida pa ne zna napovedati nihče.

osmium institut nalozba plemenita kovina osmij 3
osmium institut nalozba plemenita kovina osmij 4

Plemenita kovina osmij je varen pristan

V nasprotju s prej omenjenimi pretresi pa je osmij priložnost, kot je še ni bilo. Glede na količino je namreč najredkejša in glede na vrednost najbolj dragocena plemenita kovina z izjemno čistino in najvišjo obstojnostjo med vsemi plemenitimi kovinami. Zaradi konstantnega donosa ima enega največjih potencialov v svetu, v katerem trenutno živimo.

Osmij je namreč tudi v kriznih razmerah dokazal cenovno stabilnost. Bolj kot kadar koli prej je pridobil posebno mesto med ostalimi kovinami in drugimi vrstami naložb. Poleg tega za sedaj ni težav pri njegovi dobavljivosti, kar pomeni, da lahko priložnost trenutno še neomejeno izkoristite. Po drugi strani so količine osmija  omejene, zato nas lahko že kmalu čaka razburljivo obdobje in z odločitvijo ni smotrno predolgo odlašati.

Osmijev sijaj seže na sončni svetlobi veliko dlje, kot sijaj diamantov.

osmium institut slovenija ozadje main 1600x900 1

V pravem času izkoristite pravo priložnost

Osmij je najredkejši neradioaktiven element na svetu, odlikujejo pa ga izjemna čistina, najvišja obstojnost ter ekstremna odpornost proti pritiskom. Glede na stopnjo gostote je osmij najgostejša kovina, zaradi česar ga ni mogoče ponarediti.

Vsak izdelek iz osmija se na podlagi svoje edinstvene kristalinske strukture shrani v svetovno bazo podatkov ter služi kot dokaz lastništva.

Investicijske pakete osmija preverite TUKAJ!

Osmijev sij seže dlje, kot seže človeški pogled. Naj tudi vaš pogled seže dlje od običajnih naložb, saj je zdaj pravi čas, da naredite korak k vaši varnejši in stabilnejši finančni prihodnosti.

Za več informacij in vprašanja smo vam z veseljem na voljo na Osmium inštitut Slovenija:

Telefon: +386 (0)40 333 303,

E-mail : info@osmium-institut.si ,

Spletna stran : www.osmium-institut.si

Related Posts

Zasebnost in piškotki
Zasebnost in piškotki
1. O piškotkih
Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

2. Kaj so piškotki?
So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

3. Zakaj so piškotki potrebni?
So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:
za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske
za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave
za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi
za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in stalno izboljšavo spletnih strani
za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, …)
4. Onemogočenje piškotkov
Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za več informacij o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Chrome
Firefox
Internet Explorer
Opera
Safari
Zavezujemo se, da piškotkov ne bomo uporabljali za zbiranje osebnih podatkov o uporabnikih. Če izklopite piškotke, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.