Scroll Top

Postani partner

Pridružite se nam v svetu plemenitih kovin
Postani partner in se nam pridruži
Izjemna priložnost v svetu plemenitih kovin

Vas zanima trženje, prodaja? Imate veselje do dela z ljudmi in želite spoznati nove priložnosti? Pridružite se strokovnjakom na področju vlaganja v kristalinski osmij – najbolj redek element na svetu.

Želite izvedeti več? Ste pripravljeni izkoristiti to edinstveno priložnost in se podati na vznemirljivo pot v svetu plemenitih kovin?
Kontaktirajte nas!

 

KAJ VAM PONUJAMO?
Spoznajte osmium – prepoznajte priložnost!
Postanite del naše ekipe in vzemite življenje v svoje roke. Ponujamo vam možnost doseganja zavidanja vrednih rezultatov in neomejene možnosti za zaslužek. Vi ste tisti, ki si zastavite svoje želje in cilje.
Izpolnite kontaktni obrazec in nam dovolite, da vam predstavimo to izjemno plemenito kovino in možnosti poslovnega sodelovanja.

  PIŠITE NAM & SPOZNAJTE EDINSTVENO PRILOŽNOST
  Na voljo smo vam za vsa vprašanja
  Investitorji, mali vlagatelji, partnerji, zlatarji, … Osmij je kot naložba na voljo za vse! Pišite nam in predstavili vam bomo edinstveno priložnost vlaganja v to izjemno, najbolj redko plemenito kovino.
  KJE NAS NAJDETE

  Trg Leona Štuklja 5
  2000 Maribor

  POKLIČITE NAS
  PIŠITE NAM
  Zasebnost in piškotki
  Zasebnost in piškotki
  1. O piškotkih
  Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

  2. Kaj so piškotki?
  So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

  3. Zakaj so piškotki potrebni?
  So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

  Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:
  za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske
  za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave
  za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi
  za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in stalno izboljšavo spletnih strani
  za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, …)
  4. Onemogočenje piškotkov
  Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

  Za več informacij o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

  Chrome
  Firefox
  Internet Explorer
  Opera
  Safari
  Zavezujemo se, da piškotkov ne bomo uporabljali za zbiranje osebnih podatkov o uporabnikih. Če izklopite piškotke, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.