Scroll Top
POSTANITE PARTNER I PRIDRUŽITE NAM SE
Izvanredna prilika u svijetu plemenitih metala

Zanima vas marketing, prodaja? Želite raditi s ljudima i otkriti nove mogućnosti? Pridružite se stručnjacima za ulaganje u kristalni osmij – najrjeđi element na svijetu.

Želite saznati više? Jeste li spremni iskoristiti ovu jedinstvenu priliku i krenuti na uzbudljivo putovanje svijetom plemenitih metala?
Kontaktirajte nas!

 

ŠTO NUDIMO?

Upoznajte osmij – prepoznajte priliku!”
Postanite dio našeg tima i uzmite vlastiti život u svoje ruke. Nudimo vam priliku za postizanje zavidnih rezultata neograničene mogućnosti zarade. Vi ste onaj koji postavlja vlastite želje i ciljeve.
Ispunite kontaktni obrazac i dopustite nam da vas upoznamo s ovim izuzetno dragocjenim metalom i mogućnostima poslovne suradnje.

  PIŠITE NAM I OTKRIJTE JEDINSTVENU PRILIKU
  Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja
  Ulagači, mali investitori, partneri, zlatari … Osmij je dostupan kao ulaganje za sve! Obratite nam se, a mi ćemo vam sa zadovoljstvom predstaviti jedinstvenu priliku za ulaganje u ovaj iznimni, najrjeđi plemeniti metal.
  GDJE SMO

  Maribor
  SLOVENIJA

  NAZOVITE NAS
  PIŠITE NAM
  Zasebnost in piškotki
  Zasebnost in piškotki
  1. O piškotkih
  Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

  2. Kaj so piškotki?
  So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

  3. Zakaj so piškotki potrebni?
  So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

  Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:
  za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske
  za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave
  za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi
  za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in stalno izboljšavo spletnih strani
  za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, …)
  4. Onemogočenje piškotkov
  Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

  Za več informacij o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

  Chrome
  Firefox
  Internet Explorer
  Opera
  Safari
  Zavezujemo se, da piškotkov ne bomo uporabljali za zbiranje osebnih podatkov o uporabnikih. Če izklopite piškotke, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.